Welkom!

Beste leerling van groep 7 of 8,

Van harte welkom op onze website! Waarschijnlijk ben je bezig met de keuze voor een middelbare school en ben je nieuwsgierig naar wat Da Vinci Kagerstraat je te bieden heeft. Als dat het geval is, zit je op deze pagina goed. Er is op de Kagerstraat een hoop te ontdekken. Kijk zelf maar! Er is op deze website heel veel informatie te vinden.

Zoals naar wat voor vakken en speciale klassen je allemaal kunt volgen, op de pagina onderwijs of naar hoe bijzonder onze school is. We hebben een speciale brochure gemaakt, ook voor je ouders, waarin alles over het Da Vinci College kunt lezen én zien.

Bezoek ook onze website speciaal voor leerlingen van groep 7 en 8! Hier vind je nog meer informatie speciaal voor jou en ook onze "ongewoon goed journaals".

In deze interactieve brochure kun je echt alles over onze school te weten komen omdat je van onderwerp naar onderwerp kunt klikken.

Natuurlijk krijg je het beste beeld als je onze school bezoekt op een Open Dag of voorlichtingsavond. Daarnaast kun je met ons kennismaken op één van de Da Vinci Kagerstraat Ateliers. Deze activiteiten worden aangekondigd in de agenda op deze site.

Hebben jij of je ouders nog vragen? Bel dan naar 071-5154121 en vraag naar een teamleider van de brugklas of stuur een mail naar kager@ldvleiden.nl.

Succes met je schoolkeuze!