Kennismaken

Zit je in groep 8 en wil je weten hoe het bij ons op school is? Kom dan kennismaken met onze school en ons onderwijs op de Open Dag, tijdens een Da Vinci Atelier of een van de online voorlichtingsmomenten.

Open dag

Zaterdag 22 januari 2022 vindt onze online open dag plaats. Je bent samen met je ouders van harte welkom tussen 9:30 uur en 12:30 uur om onze school te bezoeken, sfeer te proeven en kennis te maken met ons onderwijsaanbod. 
Meld je aan via aanmeldformulier (1) en dan houden we je op de hoogte.

Voorlichtingsavond algemeen

Op dinsdag 25 januari 2022 organiseren we voor je ouders een online voorlichtingsavond van 19:30 uur tot 21:30 uur. Meld je aan via aanmeldformulier (2) en dan houden we je op de hoogte.

Voorlichtingsavond "Wie is Da Vinci?"

Schuilt er in jou ook een uitvinder, wetenschapper of kunstenaar? Kom dan naar onze online voorlichting over Technasium, science en kunst op donderdag 3 februari.
Meld je aan via aanmeldformulier (3) en dan houden we je op de hoogte.

Da Vinci Ateliers

Nadere informatie vind je hier

Scholen op de kaart

Of je nu een goede en geschikte middelbare school wilt kiezen, een aantal scholen met elkaar wilt vergelijken, of benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van scholen in het voortgezet onderwijs, voor verschillende doelgroepen tonen scholen op de website www.scholenopdekaart.nl interessante informatie over onderwijs en schoolresultaten. Bijvoorbeeld over het aantal leerlingen dat is geslaagd of de tevredenheid van leerlingen. Waar nodig lichten scholen de gegevens toe. Zo krijg je een evenwichtig beeld van de school. 

Bekijk hier de informatie die op de site scholenopdekaart.nl over Da Vinci College Kagerstraat te vinden is.