Kennismaken

Zit je in groep 7 of 8 en wil je weten hoe het bij ons op school is? Kom dan kennismaken met onze school en ons onderwijs op een Open Dag, Voorlichtingsavond of tijdens een van de Da Vinci Ateliers. 

Open Dag

wanneer: zaterdag 18 januari 2020 van 9:30 uur tot 12:30 uur 
voor: leerlingen en ouders/verzorgers
wat: op de open dag kun je kennismaken met leerlingen, docenten, nieuwe vakken en alle andere leuke en spannende dingen die je middelbare schooltijd tot een onvergetelijke tijd maken.

Voorlichtingsavonden

wanneer: dinsdag 21 januari 2020 van 19:30 uur tot 21:45 uur
voor: ouders/verzorgers
wat: op de voorlichtingsavond kunnen je ouders kennismaken met onze school, ons onderwijs, de begeleiding, de docenten en nog veel meer.

wanneer: donderdag 30 januari 2020 van 19:30 uur tot 21:00 uur
voor: ouders/verzorgers en leerlingen van groep 7 en 8
wat: op zowel de open dag als de voorlichtingsavond wordt ruim aandacht besteed aan het technasium. We organiseren echter ook een voorlichtingsavond uitsluitend over technasium, zowel voor jou als voor je ouders.
LET OP: In verband met de organisatie ontvangen we graag een aanmelding via deze link.

Ateliers

Vanaf oktober tot half maart organiseren wij ook bijeenkomsten op woensdagmiddag waarin je kennis kunt maken met ons onderwijs. Een Da Vinci Atelier bestaat uit 1 bijeenkomst op woensdagmiddag (let op de verschillende aanvangstijden!). Je kunt kiezen om kennis te maken met:

  • een aantal vaardigheden die bij het vak Onderzoek & Ontwerpen in het technasium aan bod komen;
  • het werken aan kunst in een van de kunstklassen Beeldende Vorming, Dans, Theater en Muziek;
  • bewegen en sporten in onze mooie nieuwe gymzalen;
  • projecten in het vak science

Klik hier voor het overzicht van de Da Vinci Ateliers in 2019-2020 en klik hier voor het formulier waarmee je je kan aanmelden.

Voor vragen over de Da Vinci Ateliers: ateliers@davinci-leiden.nl

Scholen op de kaart

Of je nu een goede en geschikte middelbare school wilt kiezen, een aantal scholen met elkaar wilt vergelijken, of benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van scholen in het voortgezet onderwijs, voor verschillende doelgroepen tonen scholen op de website www.scholenopdekaart.nl interessante informatie over onderwijs en schoolresultaten. Bijvoorbeeld over het aantal leerlingen dat is geslaagd of de tevredenheid van leerlingen. Waar nodig lichten scholen de gegevens toe. Zo krijg je een evenwichtig beeld van de school. 

Bekijk hier de informatie die op de site scholenopdekaart.nl over Da Vinci College Kagerstraat te vinden is.