Welkom!

Beste leerling van groep 7 of 8,

Van harte welkom op onze website! Waarschijnlijk ben je bezig met de keuze voor een middelbare school en ben je nieuwsgierig naar wat Da Vinci Kagerstraat je te bieden heeft. Er is op de Kagerstraat een hoop te ontdekken en dat kun je op deze site allemaal lezen.

Neem vooral ook een kijkje op onze speciale campagne website: Wij zijn De KagerHier vind je echt alle informatie en kun je ook allerlei filmpjes bekijken. Natuurlijk krijg je het beste beeld als je onze school bezoekt op de Open Avond of voorlichtingsavond of meedoet aan één van de open middagen.
Deze activiteiten worden aangekondigd in de agenda op deze site.

En binnenkort verschijnt onze interactieve brochure waarin je alles over onze school te weten kunt komen omdat je van onderwerp naar onderwerp kunt klikken.

Tot slot kun je ook nog interessante informatie vinden op de website van Scholen op de kaart. Hier kun je scholen met elkaar vergelijken, zien hoe het staat met de kwaliteit van scholen in het voortgezet onderwijs en informatie over het aantal leerlingen dat is geslaagd of de tevredenheid van leerlingen. En, waar nodig, lichten scholen de gegevens toe. Zo krijg je een evenwichtig beeld van de school.  

Hebben jij of je ouders nog vragen? Bel dan naar 071-5154121 en vraag naar een teamleider van de brugklas of stuur een mail naar kager@ldvleiden.nl.

Succes met je schoolkeuze!