Kennismaken

Zit je in groep 8 en wil je weten hoe het bij ons op school is? Kom dan kennismaken met onze school en ons onderwijs op de Open Dag, tijdens een Da Vinci Atelier of een van de online voorlichtingsmomenten.

Open dag

Zaterdag 21 januari 2023 vindt onze open dag plaats. Je bent samen met je ouders van harte welkom tussen 9.30 uur en 12.30 uur om onze school te bezoeken, sfeer te proeven en kennis te maken met ons onderwijsaanbod. 

Voorlichtingsavond algemeen

Op dinsdag 24 januari 2023 organiseren we voor je ouders een voorlichtingsavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. 

Voorlichtingsavond "Wie is Da Vinci?"

Schuilt er in jou ook een uitvinder, wetenschapper of kunstenaar? Kom dan naar onze voorlichting over Technasium, science en kunst op donderdag 2 februari 2023 van 19.30 uur tot 21.00 uur. Deze avond is bedoeld voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers.  In verband met de organisatie van deze avond vragen we u om u via  dit formulier  aan te melden. 

Da Vinci Ateliers

Informatie Da Vinci Ateliers 2022-2023.

Scholen op de kaart

Of je nu een goede en geschikte middelbare school wilt kiezen, een aantal scholen met elkaar wilt vergelijken, of benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van scholen in het voortgezet onderwijs, voor verschillende doelgroepen tonen scholen op de website www.scholenopdekaart.nl interessante informatie over onderwijs en schoolresultaten. Bijvoorbeeld over het aantal leerlingen dat is geslaagd of de tevredenheid van leerlingen. Waar nodig lichten scholen de gegevens toe. Zo krijg je een evenwichtig beeld van de school. 

Bekijk hier de informatie die op de site scholenopdekaart.nl over Da Vinci College Kagerstraat te vinden is.