Kennismaken

Zit je in groep 7 of 8 en wil je weten hoe het bij ons op school is? Kom dan kennismaken met onze school en ons onderwijs op een Open Dag, Voorlichtingsavond of tijdens een van de Da Vinci Ateliers. Deze worden aangekondigd in de agenda op deze site.

Open Dagen

Op de Open Dagen kun je kennismaken met leerlingen, docenten, nieuwe vakken en alle andere leuke en spannende dingen die je middelbare schooltijd tot een onvergetelijke tijd maken.

Voorlichtingsavonden

Op deze avond kunnen je ouders kennismaken met onze school, ons onderwijs, de begeleiding, de docenten en nog veel meer. Op zowel de Open Dag als de voorlichtingsavond wordt ruim aandacht besteed aan het technasium. We organiseren echter ook een voorlichtingsavond uitsluitend over technasium, zowel voor jou als voor je ouders.

Ateliers

Vanaf oktober tot half maart organiseren wij ook bijeenkomsten op woensdagmiddag waarin je kennis kunt maken met ons onderwijs. Een Da Vinci Atelier bestaat uit 1 bijeenkomst op woensdagmiddag (let op de verschillende aanvangstijden!). Je kunt kiezen om kennis te maken met:

  • een aantal vaardigheden die bij het vak Onderzoek & Ontwerpen in het technasium aan bod komen;
  • het werken aan kunst in een van de kunstklassen Beeldende Vorming, Dans, Theater en Muziek;
  • bewegen en sporten in onze mooie nieuwe gymzalen;
  • projecten in het vak science

Aanmelden per mail: davinci.atelier@ldvleiden.nl

Scholen op de kaart

Of je nu een goede en geschikte middelbare school wilt kiezen, een aantal scholen met elkaar wilt vergelijken, of benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van scholen in het voortgezet onderwijs, voor verschillende doelgroepen tonen scholen op de website www.scholenopdekaart.nl interessante informatie over onderwijs en schoolresultaten. Bijvoorbeeld over het aantal leerlingen dat is geslaagd of de tevredenheid van leerlingen. Waar nodig lichten scholen de gegevens toe. Zo krijg je een evenwichtig beeld van de school. 

Bekijk hier de informatie die op de site scholenopdekaart.nl over Da Vinci College Kagerstraat te vinden is.