10 mrt

Inzamelingsactie Syrië en Turkije

Inzamelingsactie Syrië en Turkije

Beste leerlingen en docenten,

Afgelopen week hebben we een fantastische bake sale gehouden!  Samenhebben we mooi bedrag ingezameld van €1536,11 !!!

Het was erg mooi om te zien hoe druk het was en hoe snel alles werd verkocht. Dit hadden wij niet verwacht toen we het idee om een bake sale te organiseren aan mevrouw Hoogkamer voorlegden.

Dank aan alle leerlingen en docenten die hebben geholpen met het bakken. Ook dank aan @zamzamxl en Ak-Al bakkerij (Sumatrastraat 155) voor hun vrijgevigheid. Zij doneerden aan ons lekkere broodjes grillworst, simit, kaasstengels en croissantjes om te verkopen voor dit doel. En natuurlijk dank aan  Sanae, Fardowsa, Amal en Ilayda die zoveel tijd en moeite wilden steken in de verkoop en voorbereidingen.  Vroeg in de ochtend waren zij al in Zam Zam om samen de broodjes te vullen en daarna op school in de aula voor het klaar zetten en de verkoop. En dit allemaal net voor de SE-week!

Wij hopen dat de situatie in Turkije en Syrië goed onder de aandacht gebracht is en dat wij met bedrag veel slachtoffers kunnen worden geholpen. Heb je ook een mooie actie in gedachten om minderbedeelden of mensen in nood te helpen? Wij hopen op nog meer van deze mooie acties op school in de toekomst. 

Terug naar het nieuws